Over mij

Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Sevgi Uğur en ben in 2005 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Sindsdien ben ik werkzaam als Diëtist/ Kinderdiëtist/ Leefstijlcoach & Voedingsdeskundige in Amsterdam en Zaandam.

Ik behandel en begeleid volwassenen en kinderen. In de loop der jaren heb ik mij in een aantal aandoeningen verdiept. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met diabetes, hart- en vaatziekten, prikkelbare darmsyndroom en kinderen met eetproblemen, overgewicht en obesitas.  Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die een bariatrische chirurgie hebben of zullen ondergaan.

Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Daarom ben ik van mening dat goede voeding en gezonde leefstijl kan bijdragen tot een betere gezondheid.

Mijn doel als diëtist is om mensen te motiveren en activeren en geef adviezen die afgestemd zijn op de persoonlijke situatie en begeleid hen volgens de methode van Motivational Interviewing (is een bewezen effectieve methode bij verandering in leefstijl).

Ik ben ook geschoold in Triple P en dit is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren. Hierdoor verminderen de gedragsproblemen bij kinderen.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten niet alleen de juiste informatie krijgen, maar dat zij ook geholpen worden en dit toe te passen in hun leefstijl. Daarom zoeken we samen naar een goede balans!

Kwaliteiten:

Ik ben geschoold in:

  • Motivational Interviewing (MI)
  • Triple P (Positief Opvoeden)
  • Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD)

Ik ben aangesloten bij:

  • Het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)
  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
  • Diëtistengroep Amsterdam
  • De Regionale Organisatie Huisartsen Amsterdam (ROHA)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven