Over mij

 

 

 

dietistenpraktijksevgi_su

Diëtist Sevgi Uğur

Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Sevgi Uğur en ben in 2005 afgestudeerd aan de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Sindsdien ben ik werkzaam als diëtist en behandel/ begeleid volwassenen en kinderen (ben gespecialiseerd in kinderen met eetproblemen, overgewicht en obesitas). 

Hiernaast ben ik ook gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten die een bariatrische chirurgie hebben of zullen ondergaan.

Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Daarom ben ik van mening dat goede voeding en gezonde leefstijl kan bijdragen tot een betere gezondheid.

Mijn doel als diëtist is om mensen te motiveren en activeren en geef adviezen die afgestemd zijn op uw persoonlijke situatie en begeleid hen volgens de methode van Motivational Interviewing ( is een bewezen effectieve methode bij verandering in leefstijl ).

Ik ben ook geschoold in Triple P en dit is een methode waarin ouders een positieve opvoedstijl aanleren. Hierdoor verminderen de gedragsproblemen bij kinderen.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten niet alleen de juiste informatie krijgen, maar dat zij ook geholpen worden dit toe te passen in hun leefstijl. Daarom zoeken we samen naar een goede balans!

 

Kwaliteiten:

Ik ben geschoold in:

  • Motivational Interviewing (MI)
  • Triple P (Positief Opvoeden)
  • Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD)

Ik ben aangesloten bij:

  • Het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP)
  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD)
  • Diëtistengroep Amsterdam

 

dietistenpraktijksevgi_kpdietistenpraktijksevgi_NVD

dietistenpraktijksevgi_dga